avortfamiliefilm pro-viață

Filmul pro-viață Unplanned a devenit disponibil pe DVD

Filmul pro-viață „Unplanned”  a devenit disponibil pe DVD-uri,  în format Blu-ray și digital  care pot fi achiziționate pe Amazon, Walmart sau site –ul lui Abby Johnson. Filmul, realizat după romanul autobiografic omonim al lui Abby Johnson, prezintă transformarea eroinei din director la o clinică de avorturi din Texas într-una din cele mai cunoscute activiste pro-viață.

Unplanned a fost  lansat în SUA pe 29 martie. În pofida ostilității, boicotului și piedicilor de tot felul cu care s-a confruntat din partea industriei de film, rețelelor de socializare și principalelor mass media, aflate sub influența puternicului și agresivului lobby pro-avort, Unplanned s-a dovedit un succes de box-office, cu încasări de 19 milioane de dolari și peste 2 milioane de spectatori în SUA.

Unplanned a ajuns și în Canada la sfărșitul lunii iunie, unde lobby-ul pro-avort s-a mobilizat și a utilizat toate resursele posibile pentru a bloca accesul publicul la film. Mai multe cinematografe au fost chiar nevoite să retragă filmul în urma amenințărilor cu moartea. Cu toate acestea, în cinematografele unde a fost difuzat Unplanned a făcut săli pline. În prezent, filmul rulează în 10 țări, printre care Australia, Noua Zeelandă, Irlanda, Costa Rica și Guatemala.

Impactul asupra celor care vizionează filmul este unul  extrem de puternic. Unplanned prezintă trauma și ororile avortului sub toate aspectele, fizic, medical și emoțional, arătând adevărata realitate, extrem de crudă și șocantă despre avort, care nu are nicio legătură cu imaginea promovată de lobby-ul pro-avort. De asemenea, Unplanned dezvăluie și practicile imorale ale industriei de avorturi care utilizează tehnici de manipulare prin care femeilor însărcinate nu li se prezintă decât avortul ca singură soluție viabilă pentru sarcinile neplanificate, evident în scopul creșterii profiturilor și, implicit a bonusurilor angajaților din industria morții.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Pe lângă publicul larg, format atât din cei pro-viață cât și din cei care susțin avortul, un impact deosebit se constată asupra celor care lucrează în industria de avorturi. Astfel, sute de angajați din industria de avorturi s-au reorientat profesional în urma vizionării filmului. Încurajați de acest rezultat And Then There Were None (Și atunci Nu a Mai Fost Nimic –replică din film/roman), fundația înființată de Abby Johnson pentru sprijinirea celor care vor să părăsească industria de avorturi a decis să trimită DVD-uri cu Unplanned la toate cele peste 800 de clinici de avorturi din SUA. O altă inițiativă pentru a crește impactul Unplanned îi aparține organizației pro-viață Christian Defense Coalition – CDC (Coaliția pentru Apărarea Creștină).

La sfârșitul lunii iulie CDC a reușit să închirieze un spațiu și să amplaseze un ecran pe care rulează non-stop Unplanned chiar în fața celei mai mari clinici de avorturi a Planned Parenthood din Washington D.C. CDC încearcă acum să amplaseze ecrane pe care să ruleze Unplanned în fața tuturor clinicilor de avorturi din SUA.

Featured Image
Sursă: lifenews.com


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

2 Comments

  1. Bună ziua!
    M-ar interesa și pe mine UNDE a devenit disponibil. Se poate comanda DVDul cu subtitrare în românește?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button