familie

S-au luptat 5 ani cu infertilitatea, au devenit părinți sociali, au adoptat 2 fete gemene și au dat naștere la gemeni

Calena și BJ Durel au avut un drum lung și anevoios, care a durat 5 ani, până să devină părinți. Dorindu-și foarte mult copii, dar având probleme cu infertilitatea, cuplul a decis să se orienteze spre adopție. Inițial, Calena și BJ au fost părinți sociali pentru 8 copii, până când două fetițe gemene, Mariah și Aubree, au devenit disponibile pentru a fi adoptate. Soții Durel au făcut demersurile necesare pentru adopție, iar în iulie 2018 li s-a spus că adopția a fost aprobată.

La câteva săptămâni după primirea veștii că vor fi părinți adoptivi, Calena a început să se simtă rău și a pus această stare pe seama emoțiilor legate de adopție. În realitate erau grețurile matinale ale sarcinii. Calena era însărcinată… tot cu gemeni.

„Nu mi-a venit să cred. Mă gândisem că planul lui Dumnezeu pentru noi era să adoptăm.” – mărturisește Calena, însă se pare că planul lui Dumnezeu era mult mai mare.

În decembrie 2018 familia Durel s-a mutat în noua casă cu Aubree și Mariah, iar anul acesta în februarie acesta au venit pe lume gemenii Gavin și Grace. În august Aubree și Maria au fost oficial adoptate, iar acum familia Durel are 6 membri. Această împlinire nu le-a diminuat dorința soților Durel de a susține luarea în grijă (ca părinți sociali) a copiilor din centrele de plasament, în special a celor cu vârste mai mari. În general familiile sunt reticente în a lua în grijă copii cu vârste mai mari, însă așa cum spune BJ „cei mai mulți dintre acești copii vor doar să simtă că sunt doriți și să știe că cineva este acolo pentru ei, deoarece nu au avut parte de asta niciodată.”

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013
Sursă: liveaction.org


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button