sfaturi pentru tinerivalorile familiei

MOL România premiază profesorii: Trimite nominalizarea ta la Premiul Mentor pentru excelență în educație

de Redacția Stiripentruviata.ro

Luna aceasta este ultima în care se mai pot trimite nominalizări la Premiul Mentor pentru excelență în educație al Fundației Pentru Comunitate a companiei MOL România.

Fundația premiază anual zece profesori și antrenori care au avut un rol important în viața tinerilor. Premiul constă dintr-un trofeu realizat de un artist plastic recunoscut internațional, Ioan Nemțoi, și o sumă în valoare de 8.000 de lei.

Nominalizările se trimit online până în 31 decembrie 2019.
Detalii și formular de nominalizare: https://pentrucomunitate.ro/ro/mentor

„Prin acest program dorim să atragem atenția opiniei publice asupra acelor profesori, educatori, antrenori, mentori care au descoperit și au lansat tinere talente, care le-au sprijinit din umbră primii pași, al căror devotament și entuziasm au contribuit esențial la dezvoltarea, punerea în valoare a talentelor lor”, anunță fundația într-un comunicat remis redacției. „Dacă îi cunoașteți, nominalizați-i la Premiul Mentor pentru excelență în educație.”

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Gala Premiilor Mentor se va organiza la Teatrul Odeon din București, în data de 28 aprilie 2020, invitatul de onoare fiind Mihai Covaliu, președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român.

Trofeul Mentor, realizat de artistul Ioan Nemțoi


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button