adolescenţitrafic de persoane

Minore obligate să se prostitueze prin metoda șantajului sexual

de Redacția Stiripentruviata.ro

Două adolescente au fost abuzate sexual și filmate. Fetele, pe fondul unei discuții cu mama lor, au vrut să se mute de acasă și au crezut că ajung în casa unei gazde din Pașcani, însă au ajuns pe mâinile unui proxenet.

Chiar și după ce fetele s-au întors acasă, abuzatorul a continuat să o exploateze sexual pe una din ele, sub amenințarea că, dacă aceasta refuză, va face publice filmările.

Fata a reclamat ulterior la poliție că proxenetul a răpit-o într-o zi de la școală și a dus-o în sediul primăriei din Mogoșești-Siret, unde a obligat-o să întrețină relații sexuale cu primarul localității. Primarul, care între timp s-a autosuspendat din Partidul Național Liberal, se apără, susținând că este o înscenare a oponenților săi politici, dar Adrian Buduroi, cel care a traficat-o pe minoră, a fost condamnat la 15 ani de închisoare.

Informațiile fac parte dintr-un dosar în care mai mulţi proxeneţi periculoşi din zona Paşcanilor sunt judecaţi pentru trafic de persoane. Aceștia au racolat şi obligat să se prostitueze 12 fete, unele dintre ele minore, în perioada 2007-2009.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013
Sursa: Adevărul


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button