familielibertate de conștiință

Mike Pence îi spune lui Justin Trudeau că administrația Trump „,va susține întotdeauna sfințenia vieții umane”

Vicepreședintele american Mike Pence a apărat în fața premierului canadian Justin Trudeau drepturile copiilor nenăscuți. Cei doi lideri s-au întâlnit în Ottawa în primul rând pentru a discuta despre relațiile comerciale, însă Trudeau, care este un susținător al avortului la cerere, a spus că va aduce în discuție și problema avortului. Anterior, el a acuzat S.U.A de „regres în ceea ce privește drepturile femeii”, făcând referire la avort.

Vicepreședintele Pence i-a răspuns premierului canadian că „va apăra întotdeauna viața”.

„Sunt foarte mândru că fac parte dintr-o administrație pro-viață, iar administrația noastră a luat măsuri pentru a susține sfințenia vieții, atât în țară cât și în străinătate. Ceea ce este îngrijorător este faptul că Partidul Democrat din țara noastră și liderii acestuia susțin avortul în cazul sarcinilor avansate, chiar și infanticidul”, a continuat vicepreședintele. „Dar acestea sunt dezbateri în interiorul Statelor Unite și sunt sigur că și Canada se va ocupa de aceste probleme într-un mod pe care oamenii din Canada îl consideră ca fiind cel mai adecvat”. Pence a spus că el și administrația președintelui Donald Trump „vor susține întotdeauna dreptul la viață”.

Sursă: lifenews.com

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button