familie

Mihai Gheorghiu: „Acest popor va fi salvat prin femeile sale”

Sursa: Facebook

Acest popor va fi salvat prin femeile sale. Cei mai frumoși oameni întâlniți în acești trei ani, cei mai dăruiți, cei mai luminoși, cei mai lipsiți de egoismul suficienței și autosuficienței, cei mai curajoși au fost femei. Mame, soții, bunici, fiice, surori. Curajul, această veche virtute bărbătească, a trecut la ființele fragile de lângă noi. Vocile lor sunt mai sonore decât ale noastre, mai clare decât ale nostre, bieți oameni lipsiți chiar și de curajul mărturisirii credinței noastre ortodoxe.

Ele vor scoate familiile noastre la vot, pentru apărarea minții și sufletelor copiilor noștri. Ele vor avea puterea și curajul mărturisirii și al îndepărtării vicleniei ultime care ne stă în față. Să le urmăm! Dumnezeu să le ocrotească!
Să mergem la vot sub flamura curajului lor și a chemării adevărului și frumuseții. Hristos în mijlocul nostru!

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button