educaţie sexuală

Mihai Fifor: România nu are nevoie de educație sexuală neo-marxistă

de Redacția Stiripentruviata.ro

Deputatul Mihai Fifor, fost ministru al apărării naționale, a scris pe Facebook despre educația sexuală:


„De la Micul Print la masturbarea pe intelesul copiilor intre 0 si 4 ani…Cam asta e diferenta dintre o lume normala si lumea pe care se straduiesc din rasputeri sa ne-o bage pe gat Barna, Ciolos si neo-marxistii lui.

O lume diforma, urata, contorsionata, o lume care isi pierde orice punct de echilibru, orice reper de moralitate si de bun simt.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

O lume pe care nu mi-o doresc pentru cei 3 copii ai mei si nici pentru ceilalti copii ai Romaniei.

Nu imi doresc ca pruncilor mei sa li se bage pe gat o astfel de „educatie” neo-marxista, care, in numele unei noi ordini mondiale „progresiste”, sa le mutileze inocenta.

E o vreme pentru toate. Iar o educatie sanatoasa ii va pregati si pentru primul fior al iubirii… fara „necesara” masturbare intre 0 si 4 ani, cum isi doresc mintile bolnave ale celor care se vor noii Dumnezei ai planetei.

Romania are nevoie de EDUCATIE serioasa, de combaterea abandonului scolar, de alocatii sanatoase pentru copii, de masuri ferme de sprijin pentru familiile tinere. Nu de aberanta educatie sexuala neo-marxista!”


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button