Marşul pentru Viaţă

Luna pentru viață la Craiova: 120 de participanți la Crosul pentru viață. Află programul și traseul Marșului pentru viață din acest oraș

de Redacția Stiripentruviata.ro

Aproximativ 120 de părinți și copii au participat la Crosul pentru viață organizat de Departamentul de Tineret și Catehizare al Arhiepiscopiei Craiovei în colaborare cu Direcția Județeană de Sport Dolj.

„Crosul pentru viață este un eveniment pro-viață foarte apreciat în rândul părinților și copiilor. Suntem plăcut surprinși pentru deschiderea din în ce mai mare față de această activitate, dar mai ales că participanții noștri încurajează și promovează viața prin alergare”, a spus, la eveniment, Părintele Ștefan Bărbulescu, inspector eparhial la Departamentul de Tineret și Catehizare al Arhiepiscopiei Craiovei.

„Efortul pro-viață va fi încununat în acest an cu înființarea Centrului de consiliere și informare Sfânta Ana, destinat sprijinirii femeilor aflate în criză de sarcină”, a mai anunțat părintele inspector.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Centrul de consiliere și informare Sfânta Ana va funcționa în cadrul Fundației „Societatea Ortodoxă a Femeilor” din Craiova.

Toți participanții la cros au primit câte o medalie, diplome și dulciuri. Primii trei câștigători din fiecare cursă au primit premii speciale din partea Librărie.net. Au mai fost acordate nouă vouchere oferite, prin tragere la sorți, de Water Park Craiova.

Crosul pentru viață desfășurat în Parcul Nicolae Romanescu din Craiova a ajuns anul acesta la a doua ediție.

Marșul pentru viață 2024 la Craiova: Traseu și program

Evenimentul face parte din Luna pentru viață, serie de manifestări și activități care au ca scop promovarea dreptului la viață al copiilor nenăscuți și nevoia de sprijin pentru mamele în criză de sarcină.

Peste 1500 de localități din România și Republica Moldova au desfășurat anul acesta activități în Luna pentru viață. Punctul culminant al Lunii pentru viață este Marșul pentru viață.

La Craiova, Marșul pentru viață are loc sâmbătă, 30 martie 2024, de la ora 12:00, pe traseul Biserica „Toți Sfinții” Hagi Enuș – Judecătoria Craiova – Centrul Vechi – Biserica „Sfântul Prooroc Ilie” – Catedrala Mitropolitană „Sfântul Mare Mucenic Dimitrie” – Catedrala Madona Dudu.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button