opinii

La Cupa Mondială, expertul FIFA în egalitate de gen a dat o mostră din activitatea sa

de Cristina Popescu, Facebook

Dacă nu știați care va fi schema cu experții în egalitate de gen, despre care s-a pomenit și pe la noi prin iarnă, avem, iată o mostră: FIFA are deja unul, Federico Addiechi, responsabilul pentru diversitate (!) al federației; nu, nu e cu fotbaliste motostivuitoare, e cu altceva.

Acesta a cerut televiziunilor şi fotoreporterilor să nu mai insiste cu prim-planuri ale femeilor din tribune, la Cupa Mondială: „Va fi una dintre direcţiile noastre de dezvoltare, este normal. Am studiat imaginile, iar acest sexism a fost destul de evident”.

Ce s-ar alege de lume și de telespectatori fără experți care să controleze astfel de derapaje…

Citește mai multe opinii de Cristina Popescu

Nouă lege impune responsabil ideologic pentru firmele cu minimum 50 de angajați: „Vechiul și îmbătrânitul responsabil cu propaganda, resuscitat ca expert în egalitatea de șanse”

Reacții la declarația lui K. Iohannis că 70% din instituții vor avea experți în egalitatea de gen

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button