familie

Ivona Boitan, regizor: „Declar cu mândrie că nu sunt intelectual”

Dacă intelectualii țării (o parte din ei) sunt unii care se plâng de oameni că-și fac cruce, numără copiii abandonați din instituții și homosexualii gata să-i salveze, milioanele date aiurea pe un referendum cerut cu CNP și tot tacâmul de peste 3 milioane de oameni, atunci declar cu mândrie că nu sunt intelectual. Sunt țăran, muncitor, oier, gunoier, ce vreți voi, numai intelectual, nu. Dacă țara asta se duce de râpă nu e din cauza homosexualilor, sau a heterosexualilor ci din cauza intelectualilor care sunt mai rău decât o turmă de oi gata să behăie la semnal.

Mai nou toți vorbesc de banii dați pe Referendum ca fiind bani aruncați pe fereastră, se vehiculează sume de la 27 la 43 milioane și cad sentințele mai ceva ca MIG-urile. Desigur, intelectualii noștri măreți au exercițiul democrației, ei știu că legea se schimbă-n piață, nu prin Referendum :))))) Să dai banii să organizezi o consultare națională pe o temă ridicată de peste 3 milioane de oameni este o prostie din punctul lor de vedere. Să te duci și să strigi înjurături cu pretenție de slogan, aia e ok!!!

Vorbesc de banii aceia de parcă i-ar scoate de la ei din buzunar pe toți, de parcă taxele și impozitele ar fi donații benevole din prea plinul inimii nu bani dați pentru rezolvarea problemelor polisului, de la infrastructură până la structură legislativă. Sunt intelectualii noștri așa orbi? De fapt punctul pe I, cuiul lui Pepelea, boala lui Calache și ce vreți voi nu e în nici un caz Referendumul, ci cine-l cere. Biserica. ”Mama ei de Biserică și de bisericoși, că i-am tolerat cu moaștele lor și cu broboadele lor, și cu popii lor, i-am tolerat așa duminica la biserica dar acum nehaliții medievali mai vor și referendum.” Nu e așa de greu de înțeles că, odată ce în spatele acestui referendum este văzută de toată lumea ca fiind Biserica, toți cei care-i stau în față sunt oponenții ei. Unii merg la luptă concret, corect, asumat. Alții spun că: aici enumăr manipulările grosolane apărute de când am intrat în linie dreaptă cu referendumul.

1. Este inutil. Nu schimbă nimic.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

2. Nu e inutil, dar e nedrept. Iubirea e iubire. Ei nu fac nici un rău. Corect, nu fac, întrebarea e dacă nu fac pentru că acum nu au loc de manevră legală sau nu fac fiindcă nu e legislație care să le permită. Homosexualii din străinătate sunt destul de vocali, exhibiționiști și au reușită să determine implementarea multor legi. Îți impun punctul de vedere și duc în fața legii un cofetar creștin care nu dorește să le facă lor tort de nuntă. Suntem în plin absurd, dar e un absurd care se întâmplă!

3. Nu doar că e inutil dar mai e și scump. Sumele vehiculate sunt după urechea fiecăruia.

4. După ce că e inutil, e scump și e nedrept, e pe deasupra manipularea lui Dragnea să schimbe alte legi. Asta a fost tare! Te doare mintea ce subtilă a fost asta, trebuie să recunoaștem că drăcovenia asta a funcționat și a zdruncinat multe minți… Cum că noi mergem și dăm drumul să schimbe Dragnea Constituția cum vrea mușchiul lui teleormănean. Poate că ar face asta dacă ar putea, poate că megalomania lui l-ar duce și acolo, dar nu poate, fiindcă nu e singur. Există legi și există organisme făcute să vegheze la aplicarea legii. Acest Referendum nu e iubit de occident, supravegherea se face cu o lupă care mărește bine, așa că orice mișcare greșită ar fi ultra mediatizată.

Să spui că doar tu ai dreptul la părere, că referendumul e ok doar când e dorit de pătura socială din care face parte, să jignești oameni doar fiindcă cred în ceva, să-i faci albie de porci în numele toleranței, arată limpede că intelectualii români când vine vorba de democrație sunt doar la bastonașe și codițe de porc.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button