familie

Ioana Alexandra Diaconu: „Pentru cine nu și-a dat seama încă, nu l-ați boicotat pe Dragnea, v-ați boicotat copiii și viitorul lor”

de Ioana Alexandra Diaconu, Facebook 

Deci noi, niște creștini, am inventat o poveste despre cum vrem să facem rău definind în Constituția României căsătoria ca fiind între un bărbat și o femeie. Aceasta este povestea dinainte de Referendum.
După Referendum s-au inventat imediat ONG-urile LGBT și au apărut proiecte de legi gata scrise despre o modificare de cod civil – că tot nu avea cum să fie modificat -, o spălare pe creier a copiilor prin ,,educație sexuala”, adică cum poți tu să îți alegi dacă ești fată sau băiat. Apropo, s-a intrebat cineva ce ar putea învața copiii la școală la ora de educație sexuală în afară de metode de contracepție și boli cu transmitere sexuala care pot fii predate în 2 lectii? Pornografie utilă?

Citiți o lectie la clasa a IV a. Cum sa iti faci schimbare de sex in 3 pasi? Cum poți să fii alt gen decât esti? Și știți ce înseamnă educație parentală? Activitate în care iti explica statul că nu ai dreptul să îți educi copiii după cum crezi tu, ci după egalitate de gen și combatere a stereotipiilor de gen fată-băiat și că nu ai dreptul sa protestezi dacă nu ești de acord cu asta pentru că ești imediat calificat ca fiind homofob și poți fii dat in judecata (se întâmplă deja în alte țări) ori chemat la CNCD (cum este cazul părinților din Vrancea).
Pentru cine nu și-a dat seama încă, nu l-ați boicotat pe Dragnea, v-ați boicotat copiii și viitorul lor.

Biet #neamboicotat

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button