Marşul pentru Viaţă

În ajunul Marșului pentru Viață 2018 de la Roma, Papa Francisc a binecuvântat un copil nenăscut

Sâmbătă, 19 mai 2018, are loc opta ediție a Marșului pentru Viață de la Roma. În ajunul evenimentului, la Vatican, Papa Francisc s-a întâlnit cu reprezentanții Federației Europene pentru Viață și Demnitate Umană ONE OF US, din care fac parte aproape toate organizațiile pro-viață din Europa.

15 persoane din 24 de țări membre UE și-au exprimat gratitudinea pentru declarațiile prin care Papa Francisc susține viața. Printre delegați s-a aflat și o femeie însărcinată al cărei copil nenăscut a fost binecuvântat de Papa Francisc.

Marșul pentru Viață 2018 de la Roma are loc sâmbătă, 19 mai 2018, de la ora 12:00, cu pornire din Piazza della Repubblica (stația Termini).

Primele fotografii de la Marșul pentru Viață 2018 de la Roma

VIDEO

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013
Sursa: RomeReports.com


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button