teoria genului

Guvernatorul Carolinei de Nord a participat la gala organizată de un infractor sexual luat în evidențe

de Doug Mainwaring, LifeSiteNews

Guvernatorul democrat al Carolinei de Nord, Roy Cooper, a participat luna trecută la o acțiune de strângere de fonduri, organizată de Chad Sevearance-Turner, activist LGBT, luat în evidență în registrul infractorilor sexuali.

În calitate de președinte al Camerei de Comerț LGBT din Charlotte (CLGBTCC), Chad Sevearance-Turner a condus campania care a permis transsexualior din Carolina de Nord să utilizeze toaletele destinate femeilor. În 2016, când s-a dezvăluit faptul că Turner fusese condamnat la 10 de închisoare pentru abuzarea sexuală a unor băieți (din care a executat doar 2 fiind eliberat condiționat), acesta a demisionat din funcția de președinte, unde a fost reinstalat, în tăcere, după câteva luni.

Cooper și CLGBTCC sunt aliați vechi. În calitate de procuror general al Carolinei de Nord, Cooper s-a opus legii care interzicea ca bărbații prădători sexuali să invadeze vestiarele sau toaletele femeilor, pe care a denumit-o „o rușine națională”. Fotografia de grup de la acțiunea de strângere de fonduri îl surprinde pe guvernator lângă Turner.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

În 1998, Sevearance-Turner, pe atunci în vârstă de 20 de ani, a profitat de poziția de pastor pentru a viola băieți minori, care erau membri a congregației. Potrivit victimelor, Sevearance-Turner îi invita pe adolescenți la el acasă, le arăta materiale pornografice și le adresa întrebări cu caracter sexual. Modelul de agresiune preferat de Sevearance-Turner era să îi abuzeze sexual pe băieți după ce aceștia adormeau în pat lângă el. De mult timp liderii politici progresiști ca guvernatorul Cooper și presa liberală preferă să închidă ochii la comportamentul de prădător sexual față de băieți minori al activistului LGBT.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button