opiniiteoria genului

Eglitatea de gen are totuși o hibă

de Cristina Popescu, Facebook

Se-ntreba unul pe youtube cum vine asta cu reducerea decalajului de venituri între genuri, de vreme ce genul ți-l poți alege; sau despre ce decalaj e vorba dacă există 8 sau 13 sau 27 de genuri?

Citește mai multe articole de Cristina Popescu

Nota redacției

Chiar așa, se vorbește mult că femeile sunt mai puțin plătite decât bărbații, fără să se țină seama că acestea de fapt muncesc mai puțin decât bărbații. Ele aleg să muncească mai mult pentru bunul mers al gospodăriei.

Și alt aspect: Cum distribui echitabil veniturile când teoria genului (gender) susține mai nou că:

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013
  • genul este un construct social, subiectiv și schimbător de la un moment la altul
  • sunt mai mult de două genuri, cel masculin și cel feminin (ideologii nu s-au pus de acord cu privire la număr, noțiunea devenind subiectivă, teoretic pot fi atâtea genuri câți oameni!)

VIDEO


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button