studii şi cercetări ştiinţificeteoria genuluitransexualitate

SUA – Copii de 8 ani identificați ca transgenderi tratați cu hormoni și inhibitori de pubertate în cadrul unui program de cercetare finanțat de guvern

În cadrul unei conferințe organizată de Heritage Foundation, Dr. Michael Laidlaw, endocrinolog din California, a făcut un apel la încetarea tratamentelor periculoase, în mare parte experimentale, asupra copiilor cu tulburări de gen. Utilizând drepturile conferite de Actul privind accesul liber la informație (FOIA – Freedom of Information Act), Laidlaw a solicitat și obținut de la agențiile abilitate informații privind programele de cercetare referitoare la tratamentele copiilor cu disforie de gen. Informațiile au relevat faptul că pragul pentru administrarea la copii a hormonilor și inhibitorilor de pubertate, cum ar fi testosteronul, a fost coborât de la 13 la 8 ani.

Copii cu vârste începând de la 8 ani, identificați cu tulburare de gen, au fost supuși la tratamente cu hormoni și inhibitori de pubertate, în cadrul unui program de cercetare finanțat de la guvern. Astfel, Institutul Național pentru Sănătate (National Institute of Health) a acordat un grant de 5,7 milioane dolari medicilor Ilana Sherer și Johanna Olson-Kennedy pentru un program de cercetare derulat pe 5 ani privind tratamentul copiilor identificați ca transgenderi. Printre metodele de „tratament” utilizate de Sherer și Olsen, descrise de acestea în articole sau prezentări video, se numără administrarea de hormoni și inhibitori de pubertate la copii, începând cu vârsta de 8 ani sau mutilarea acestora prin intervenții chirurgicale, cum ar fi, de exemplu, mastectomia la care a fost supusă o fată de 13 ani. Olson și Sherer declară că la această vârstă copiii au discernământ pentru a lua decizii care le vor modifica ireversibil organismul și, implicit, viața.

„Copiilor de 8 ani le sunt administrate injecții cu hormoni ca tratament al tranziției către sexul opus. Totul sub justificarea conceptului nebulos al identității de gen. Recent, un tribunal a decis că factorul primar în definirea identității de gen îl reprezintă sentimentele persoanei, și nu biologia, ceea ce este profund greșit”, a declarat dr. Laidlaw.  

Sursă: dailywire.com

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button