opinii

De ce boicotarea referendumului nu-l mai afectează acum pe Dragnea

de Cristina Popescu, Facebook

„Referendumul lui Dragnea”

Anti-pesediștii de orice fel să priceapă că, repetând la infinit această asociere pentru a discredita referendumul, îl reabilitează electoral pe Dragnea (și PSD).

Conservatorii să priceapă că Dragnea și-a marcat deja profitul de imagine de atunci când a declarat (și dovedit la votul din Senat) că PSD va susține referendumul. Dacă se apucă să-l boicoteze din motiv de Dragnea și referendumul nu va fi validat, tocmai ei, conservatorii vor fi cei care vor marca paguba: ei vor fi cei care își ratează o țintă, Dragnea rămâne în profit oricum.

Și apoi: dacă Dragnea a instrumentalizat atât de diabolic acest referendum precum vă-nchipuiți, gândiți-vă ce ar putea face cu 5.5 milioane cetățeni frustrați de invalidare.

Însă eu zic că suntem oameni întregi la minte și știm și că referendumul e al celor 2.8 milioane români care l-au inițiat în 2015-2016, dar și că nu vom vota cu acest prilej pentru Dragnea, ci pentru familiile și libertățile noastre.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Hai la referendum!

Citește mai multe opinii de Cristina Popescu


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button