familielibertate de conștiință

Gudrun Kugler, parlamentar creștin-democrat din Austria, la Convenția Națională de la Cluj

La Convenția Națională de la Cluj va participa dr. Gudrun Kugler, cel mai activ parlamentar creștin-democrat din Austria.
„Axa Cluj-Viena capătă o componentă spirituală a solidarității”, scriu inițiatorii convenției într-o informare trimisă online.
Convenția de la Cluj din 17 noiembrie 2018 se adresează comunității creștinilor implicați în cetate, dincolo de afilierile politice sau ecleziastice, menționează organizatorii.
La eveniment și-au anunțat participarea Mihail Neamțu, deputatul independent Matei Dobrovie, pr. Constantin Necula, prof. univ. Avram Fițiu.
Această platformă civică a fost inițiată după referendumul pentru familie, cu scopul de a promova vocea și valorile creștinilor în societate.
Mai multe informații la https://conventianationala.ro
Găsiți mesajul parlamentarului austriac Gudrun Kugler înainte de eveniment în clipul video de mai jos:


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button