dizabilităţisindrom Down

FOTO, VIDEO. Are Sindrom Down, dar uimește cu talentul ei la dans și patinaj artistic

Meg Ohsada are 23 de ani și sindrom Down. Când mama ei a înscris-o, împreună cu celelalte două surori, la lecții de patinaj, nu s-a gândit nicio clipă că va ajunge să câștige două medalii de argint pentru patinaj artistic la Special Olympics din 2013, în Coreea de Sud.

Tânăra nu vorbește prea mult, dar se exprimă prin mișcare. Este foarte anxioasă în viața cotidiană, dar când se află pe scenă și aude muzica, începe să se miște cu deplină dezinvoltură și talent.

Face dans, gimnastică ritmică și patinaj artistic. Anul trecut a ieșit pe locul patru la dans în cadrul concursului Special Olympics din Austria. Dana Sekulich, antrenorul ei de dans, a declarat pentru CBC Canada: „Simte fiecare mișcare din inimă, iar aceasta este ceva cu nu se învață”.

Surse:
http://www.cbc.ca/news/canada/calgary/meg-ohsada-figure-skater-1.4591119
https://www.facebook.com/megohsada/

VIDEO

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

FOTO


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button