adopţieviol

VIDEO. Dragostea învinge. După decenii, mama și fiul ei conceput într-un viol se regăsesc cu bucurie

de Redacția Stiripentruviata.ro

Cu aproape 60 de ani în urmă, John Hart a fost adoptat la naștere, informează Live Action. Potrivit WAND-TV, a știut toată viața că a fost adoptat, dar nu s-a îndoit nicio clipă că părinții adoptivi îl iubeau enorm.

În 1987, după decesul acestora, el a început să-și caute mama biologică. Deși a angajat un detectiv particular și a folosit diverse metode de căutare, Hart nu a reușit să-și găsească mama.

Fără ca el să știe, în tot acest timp, mama lui, Rosie Ashmore îl căuta și ea. Ashmore, care avea 17 ani când a rămas însărcinată cu el în urma unui viol, a explicat : „Când l-am dat spre adopție m-am întrebat cum să îi explic unui copil care nu înțelege că situația era în afara controlului meu.”

Ulterior, mama lui s-a măritat și a mai avut doi copii, dar a continuat să-și caute fiul. „Voiam să îl găsesc, aveam nevie să îl găsesc și să îi spun că în inima mea mereu l-am iubit și că nu l-am mai putut găsi.”

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

În cele din urmă, anul acesta, după mai multe încercări eșuate, cei doi s-au reunit prin intermediul unei rude găsită pe site-ul Ancenstry.com („descendență” punct com). Copiii lor i-au ajutat să caute și au contribuit la mult-așteptata reîntâlnire.

De Ziua Recunoștinței, Hart a zburat la Wichita pentru una dintre cele mai memorabile întâlniri din viața sa. “E ca un puzzle. Sunt toate piesele acolo, în sfârșit au fost asamblate”, a spus Ashmore. “Vederea lui la aeroport a fost ultima piesă pentru a completa puzzleul. Trebuia să se întâmple!”

Hart și-a câștigat nu numai o mamă, ci și doi frați. „Felul în care m-au primit, m-au acceptat și iubit este mai mult decât poate pretinde oricine. Încă o șansă la iubire și la viață”, a declarat el. Povestea mult-așteptatei întâlniri și persoanele care au contribuit la împlinirea ei arată că adopția este o alegere de o viață. Prin decizia altruistă a mamei lui, Hart este în viață și are și el copii la rândul său.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button