familie

Dragnea: PSD lucrează cu asociații LGBT la legea parteneriatului civil. Responsabil de proiect: Ministrul delegat pentru Afaceri Europene

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni, 7 mai 2018, citat de Agerpres, că PSD lucrează cu asociații LGBT la legea parteneriatului civil:

În ceea ce privește comunitatea LGBT, trebuie găsită formula legală prin care parteneriatul civil să fie legiferat. De asemenea, trebuie legiferată clar situația familiilor monoparentale. Trebuie o discuție serioasă pentru a acoperi toate zonele. Dar una nu exclude pe alta.

Întrebat dacă partidul lucrează la un proiect de lege în acest sens, el a răspuns afirmativ:

Da. Deja lucrează chiar cu asociații din acea zonă. Se lucrează, au fost întâlniri cu asociații, cu ONG-uri din acea zonă. Nu a venit până acum la partid un proiect de genul ăsta, dar s-au deschis discuțiile și contactele cu aceste ONG-uri și le consider foarte bune.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Declarațiile au fost făcute la ieșirea liderului de la Biroul Național Permanent la PSD. News.ro mai informează că responsabil cu proiectul legislativ al parteneriatului civil este Ministrul delegat pentru Afaceri Europene Victor Negrescu.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button