Uncategorized

Alegeri SUA: Donald Trump lansează campania prezidențială Republicană și afirmă că este Pro -Life în subiectul avorturilor

donaldtrump5

LifeSiteNews.com, 16 iunie 2015

Omul de afaceri Donald Trump a anunțat astăzi că intră oficial în cursa pentru nominalizarea la președinție din partea republicanilor. Trump a indicat anterior că, în chestiunea avortului, el este pro-viață.

“Candidez oficial la președinția Statelor Unite și vom face țara noastră mare din nou”, a declarat Trump, astăzi dimineață, la Trump Tower din New York City.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

“Sunt pro-viață și am fost pro-viață”, spune Trump. “Aceasta este o problemă și chiar una puternică.”

În 2011, Trump a spus de nenumărate ori că el este pro-life și că și-a schimbat punctul de vedere de la sprijinirea avortului la pro-viață prietenilor apropiați care au avut copii. Experiențele lor din timpul sarcinii, susține Trump, i-au permis să se maturizeze cu privire la problema avortului până la punctul de a se opune acum.

“Gândindu-mă la asta de-a lungul anilor, au fost diverse situații, și una, în special: un prieten urma să aibă un copil pe care s-au gândit să-l avorteze, dar l-au avut până la urmă, iar copilul este incredibil. Și acel om și-a schimbat punctul de vedere, de asemenea, din cauza asta.”

Trump a spus că el crede că avortul ar trebui să fie legal numai în cazurile foarte rare când o femeie este însărcinată în urma unui viol sau incest sau atunci când viața mamei este pusă în pericol de sarcină.

“Ronald Reagan a avut aceleași poziții de bază pe care le am eu și eu cred categoric în cele trei cazuri de excepție”, a spus el. “Sper că pot convinge locuitorii din Iowa că voi fi cel mai bun pentru a salva țara, iar adevărul este că eu sunt pro-viață.”

Traducere și prelucrare: Liliana Puescu

Dacă doriți să traduceți ca voluntar articole pro-viață din engleză, franceză, spaniolă, italiană sau rusă, vă rugăm să ne  scrieți pe adresa provalorimedia@gmail.com

În afară de traducerea unor articole avem nevoie și de voluntari care să realizeze prescurtări în limba română ale unor articole din engleză. Mai multe detalii le puteți afla aici.

De asemenea, căutăm corespondent voluntar pentru Republica Moldova.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button