prostitutietrafic de persoane

Diana Tușă: „Ministrul Justiției, Cătălin Predoiu, vrea doar «inventarierea» traficanților de minori.” A uitat că prostituția nu este legală

de Redacția Stiripentruviata.ro

Deputatul Diana Tușa comentează ideea Ministrului Justiției de a combate traficul de minore prin „inventarierea” bordelurilor și a rețelelor de proxeneți. Ea a scris pe Facebook:

„Nu! Așa ceva nu poate fi adevărat!!
De aceea la Țăndărei nu a înfundat niciunul pușcăria? De asta i-ați lăsat să ne râdă în nas? Pentru că statul român doar îi ”inventariază”?
Nu vă e rușine, domnule (încă) Ministru al Justiției??? Aceasta este politica penală pe care o propuneți românilor?? Ca toți borfașii, toți traficanții de minori și carne vie, să NU mai fie pedepsiți, ci doar ”inventariați”?
Că nu sunteți capabil să ne protejați deloc știam deja, avem atâtea exemple! Dar că ne spuneți că trebuie să stăm ca oile în vreme ce copiii noștri, surorile sau prietenele noastre, sunt traficate…. asta este chiar de noaptea minții! E prea mult!! Chiar nu vă e rușine?!! Să stați acolo, cocoțat pe scaunul de ministru, să ne sfidați și să-i protejați??!
D.E.M.I.S.I.A.!!!!”

G4Media.ro a publicat știrea cu titlul: „Cătălin Predoiu vrea inventarierea caselor de prostituție ilegale din toată țara pentru a stopa traficul de minori”. Atât site-ul citat, cât și ministrul însuși uită că în România toate bordelurile sunt ilegale.

Prostituția NU este legală în România.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

ONG din Austria, țară unde prostituția e legală: „După un deceniu de lucru cu prostituatele, e foarte greu să găsim motive pentru legalizarea prostituției”

Polițist din Germania, țară unde PROSTITUȚIA e LEGALĂ din 2002: 90% din femei sunt FORȚATE să se prostitueze

Traficul de persoane, sclavia modernă. Cum îl putem combate

Cătălin Ivan: Soluția nu este legalizarea prostituției, ci lupta fermă împotriva clanurilor de interlopi care fac trafic de carne vie și finanțează partide și oameni politici

Băsescu, de ce ne mințiți? Rapoartele din OLANDA și GERMANIA, unde PROSTITUȚIA e LEGALĂ: 90% dintre femei sunt FORȚATE

Fost europarlamentar despre legalizarea prostituției în Olanda: Sacrificarea drepturilor unei majorități a femeilor violate și abuzate pentru o minoritate care se prostituează voluntar


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button