adopţie

Dacă Sorina este în țară, de ce Ministrul Muncii cere „colaborarea” SUA pentru a se asigura că fetița este bine?

UPDATE: Nici Premierul Dăncilă nu pare îngrijorată de ilegalitatea răpirii Sorinei: „Urmărim acomodarea fetiței la noul mediu…

ȘTIREA INIȚIALĂ: Ministrul Muncii, Marius Budăi, citat de Agerpres.ro:

„Am trimis un mesaj către ambasada SUA să discutăm. Ambasadorul Klem[m] a fost de acord. Am avut o discuţie telefonică cu el şi m-a asigurat de toată colaborarea lui pentru a verifica starea copilului, să vedem că este în regulă şi să transmitem opiniei publice tot ce trebuie pentru a lămuri, a clarifica situaţia.”

Budăi, conform Agerpres.ro, se va deplasa săptămâna viitoare la Ambasada Americii pentru discuţii cu ambasadorul Klemm.

Așadar, în loc să ceară Ministerului de Interne și propriilor agenții abilitate să realizeze ancheta cu privire la Sorina, ministrul în subordinea căruia se află Protecția Copilului îi cere ambasadorului american să îl ajute să-i găsească pe cetățenii americani care au adoptat-o pe Sorina.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Dacă statul român se declară neputincios în a gestiona acest caz suspect, ce să ne mai mirăm că au fost călcați în picioare cu legea în mână niște oameni simpli și un copil nevinovat?

Aceeași atitudine de slugă cu căciula în mână au autoritățile și în relație cu Finlanda, care abuzează doi copii cetățeni români de ani de zile: Mihai și Maria, copiii medicului român Camelia Smicală.

Toate informațiile apărute despre cazul Sorinei le găsiți le găsiți aici.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button