adopţiefamilie

Adopțiile internaționale pot deschide poarta către adopții homosexuale. Vedetă americană confirmă prin propriul caz

O lesbiană din SUA a recunoscut în presa americană că s-a pretins mamă singură pentru a putea adopta o fetiță din Haiti, pe care la ora actuală o crește împreună cu partenera ei de viață.

Jillian Michaels, în vârstă de 44 de ani, este antrenoare de fitness și vedetă televiziune în SUA. Lesbiană declarată, ea coabitează cu o femeie împreună cu care crește doi copii. Unul este un băiețel cu tată biologic necunoscut, născut de partenera ei, iar celălalt este o fetiță de culoare, Lukensia, pe care vedeta a adoptat-o în 2012 din Haiti, o țară greu încercată de dezastre.

Într-un interviu acordat revistei Cosmopolitan în 2016, vedeta a recunoscut că, pe parcursul procesului de adopție, și-a ținut secretă relația ei cu partenera, prezentându-se ca „mamă singură”.

O fotografie postată pe contul de Twitter al vedetei prezintă fetița ca pe o divă înconjurată de bărbați homosexuali – o scenă poate cu scop educativ, căci, într-un interviu video acordat revistei People în aprilie 2018,  vedeta mărturisește că fetița a supărat-o destul de rău când i-a spus, cu ceva timp în urmă, că homosexualitatea i se părea „vulgară” (gross): „Ca părinte, am avut momente de care nu sunt prea mândră, dar cred că acela a fost cel mai semnificativ… mi-am ieșit din fire. E greu să fii părinte, dar nu în felul în care vorbesc oamenii – nopți nedormite, scutece murdare. Cele mai grele sunt de fapt tocmai aceste momente care te fac să te confrunți cu problemele tale întunecate și adânci, unde știi că nu poți gestiona bine situația. Chiar îmi doresc să fi gestionat în alt fel situația atunci”.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Sursa: LifeSiteNews.com


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button