familiereligie

Poezie de Crăciun scrisă de Naomi, fetiţa de 14 ani a Andreiei Brădeanu. Copilul a fost preluat din 2009 de protecţia copilului din Marea Britanie

Foto: Facebook/Westminster Abbey

Naomi Sutton, în vârstă de 14 ani, are cetăţenie română şi trăieşte în sistemul de protecţia copilului din Marea Britanie. De curând, Andreia Brădeanu, mama ei de origine română, a postat pe un cont de socializare online un poem scris de fiica ei adolescentă.

The meaning of Christmas
Poem by Naomi Sutton

The meaning of Christmas now lost from sight; a truth some choose to forget. Away from red ribbons, turkeys and pie, is a tale travellers once told.
For years ago, a baby was born, a Saviour wrapped in rags yet the warmth, the love, the joy from Him was all that was needed that night.
Amidst the swirling snow and frost, the tree with twinkling lights floral wreaths and crackling fires, the message is hidden from sight.
The meaning of Christmas is in its name ”Christ”, the word found and lost. For the message He was trying to tell, was of God and His all mighty love.

Semnificatia Crăciunului
Poezie de Naomi Sutton

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Semnificația Crăciunului acum pierduta din vedere, un adevăr ce unii aleg să uite departe de panglici roșii, curcani și plăcintă este o poveste spusa de calatori.
De ani de zile în urmă, un copil născut, Un Salvator înfășurat în zdrențe, totusi căldura, iubirea, bucuria de la El, a fost tot ce a fost nevoie in acea noapte.
În mijlocul vartejului de zapada și îngheț, copacul cu lumini sclipitoare, coroane florale și pocnituriile focului, mesajul este ascuns de la vedere.
Sensul de Crăciun este în numele Său Hristos (Christ = CHRISTmas) cuvântul găsit și pierdut pentru mesajul care a încercat să spună, a fost despre Dumnezeu și dragostea Lui autoputernica.

De curând, Serviciile Sociale din Marea Britanie au anunţat-o pe Andreia Brădeanu, mama lui Naomi, că îşi va putea vedea copiii, după ce i-au interzis vizitele pe motiv că întâlnirea cu ea le produce copiilor proleme emoţionale.

Poezia lui Naomi este cu atât mai impresionantă cu cât una din acuzaţiile aduse mamei pentru a motive interzicerea vizitelor a fost că îi „îndoctrinează” religios pe copii.

Serviciile Sociale din Marea Britanie au preluat-o pe Naomi de lângă Andreia Brădeanu, precum şi pe ceilalţi doi fraţi ai fetei, în 2009. S-a întâmplat după ce mama a divorţat de tatăl copiilor, un cetăţean britanic.

Sursa: Facebook

Citeşte şi Andreia Brădeanu, o veste bună: „Ne lasă să ne vedem fiul”, și una rea: „Dacă fiica mea vrea să mă vadă, nu o lasă, fiindcă e la pământ emoţional”

Citeşte şi Coșmarul unei românce căreia autoritățile britanice i-au luat copiii fără niciun temei legal

Citeşte şi Un alt Barnevernet? Ca și Florin Barbu, Andreea Bradeanu riscă și ea arestarea făcând publice informații despre procesul inechitabil prin care statul britanic i-a luat custodia copiilor


Invităm cititorii să își exprime opiniile pe subiectele de actualitate scriindu-ne la adresa stiripentruviata@gmail.com


DONEAZĂ !

Asociaţia ProValori Media
RO18RZBR0000060016473191 – RON
RO85RZBR0000060016473246 – EUR

Dragă cititorule,
Foarte multă lume se bate pentru atenţia ta, dar noi nu putem face asta.
Aşadar, îţi lăsăm deplina libertate de a alege să ne urmăreşti sau nu.
Ne străduim să adunăm la un loc, fără conformism, teamă sau prejudecăţi,
informaţiile relevante pentru tine, familia ta şi alegerile tale.
Pentru a ţi le proteja şi păstra, trebuie să fii în primul rând informat.
Dacă ţi se pare că informările şi analizele pe care le selectăm sunt utile pentru viaţa ta
şi se pot dovedi necesare în dezbaterea publică din România,
te invităm să faci cunoscut site-ul nostru şi altora
şi să susţii financiar, după posibilităţi,
continuarea şi profesionalizarea demersului nostru.
Cu recunoştinţă,
Redacţia Stiripentruviata.ro
Ştiri pentru viaţă, pentru femeie, pentru familie


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button