familie

Cum și-a depășit ura Camelia Smicală după ce nu i s-a permis să se apropie de fetița ei la serbare

Camelia Smicală, medicul român căruia statul finlandez i-a răpit copiii, a primit pentru prima dată dreptul să asiste la serbarea școlară a fiicei ei, Maria. Maria și fratele ei, Mihai, au fost luați în mod abuziv din sânul familiei de statul finlandez în urmă cu trei ani și jumătate. Camelia Smicală a scris pe Facebook:

„Am avut voie, după lupte îndelungate și 3 ani de carceră să merg la serbarea Mariei. Cu condiția să nu mă apropii prea tare de ea 😬Maria a fost amenințată că,dacă nu respectăm condițiile de detenție, vom suferi repercusiuni. Nu a avut voie nici să îmbrace rochița de serbare cumpărată de mine.

Prima reacție în fața la așa ceva este furia. Ura…. Maaare cât casa. Vine așa, ca un val peste tine și îți acoperă toate simțurile. După aceea, îți aduci aminte de Dumnezeu, spui rugăciunea inimii in gând, îți ștergi lacrimile și mergi mai departe.

Și pleacă negura. Și poți, printre lacrimile pe care rugăciunea inimii nu le poate șterge să cânți la final „Suvivirsi”, un imn de slavă lui Dumnezeu, pe care, cu toate eforturile nu au reușit să-l scoată din școli.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Dacă eu am reușit, puteți și voi să alungați ura!
Nu suntem victime, suntem #Învingătorii ❤️
Încercați rugăciunea inimii!
Doamne ajută! Vă iubim pe toți! 🤗💕

Citește și Maria Smicală: „Din fericire, eu am mamă. Mă voi lupta până la sfârșit să ajung acasă”


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button