familie

Maria Smicală: „Din fericire, eu am mamă. Mă voi lupta până la sfârșit să ajung acasă”

După serbarea școlară la care medicul român Camelia Smicală nu a avut voie să se apropie prea mult de propria fiică, Maria, cea din urmă a scris pe Facebook:

Din fericire eu am mamă. Ieri, mamei mele i-a fost sfâșiată inima. Dacă nu as avea mamă, aș plânge în fiecare zi, nu m-aș juca și nu aș face nimic. Mă voi lupta până la sfârșit să ajung acasă. Dacă mama ar muri, aș muri și eu, pentru că mama îmi dă putere și fericire. Mulțumesc, mama! „❤️❤️😘😘

Fetița nu a primit permisiune nici pentru a purta rochia cumpărată pentru serbare de mama ei, Camelia Smicală. Maria și fratele ei, Mihai, au fost luați în mod abuziv de lângă mama lor, Camelia Smicală, de statul finlandez în urmă cu trei ani și jumătate, în urma unei reclamații a tatălui lor violent, fostul soț finlandez al Cameliei Smicală.

Citește și Cum și-a depășit ura Camelia Smicală după ce nu i s-a permis să se apropie de fetița ei la serbare

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button