familieMarxism cultural

După legalizarea „căsătoriei” între homosexuali, se cere recunoaștere legală și pentru poligamie

LifeSiteNews.com, 28 august 2015

Cinci vedete din reality-show-ul „Sister Wives” („Soții surori”) își cer în justiție dreptul de a avea relația lor oficial recunoscută drept căsătorie.

Procurorul Jonathan Turley a sccris într-o declarație depusă la dosar: „E clar că statele nu mai pot folosi Codul Penal pentru a forța sau pedepsi persoanele care optează să trăiască în cadrul unor uniuni consensuale, dar nepopulare”.

Într-o plângere depusă în 2011, vedeta Kody Brown din serialul de reality „Sister Wives” și cele patru neveste ale sale (foto) s-au plâns că legea din statul Utah, care interzice poligamia, le violează drepturile civile. Și Nathan Collier, o vedetă din același show, care are două soții, a dat în judecată statul american Montana. „Nu poți face asta fără a include și poligamia”, a spus el.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button