familie

Palatul Copiilor din Alba Iulia și cluburile copiilor din județ și-au deschis porțile în noul an școlar 2019-2020. Activități educative pentru copii, în 14 domenii artistice și tehnice

Copiii care doresc să participe în timpul liber la activități educative și creative pot lua parte la unul sau mai multe dintre cele 14 cercuri, la Palatul Copiilor din Alba Iulia și ale cluburilor din județ de la Cugir, Sebeș, Blaj, Aiud, Ocna Mureș, Câmpeni.

Cercurile sub egida Palatului Copiilor sunt următoarele:

Jurnalism – Istoria religiilor

Teatru

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Cultură și civilizație engleză

Cultură și civilizație franceză

Ceramică – pictură

Pictură – desen

Construcții modele – chitară

Muzică instrumental

Ansamblu orchestrală

Educație pentru cetățenie democratică

Protecția mediului

Informatică

Karting

Activitățile sunt gratuite, iar cei care doresc să se înscrie la Palatul Copiilor o pot face la sediul instituției de pe strada Decebal nr. 23 și strada Militari, nr. 1, la nr. de telefon 0258 811750 sau 0258 818978, email palatcoalba@yahoo.com, între orele 9.00 – 17.00.

Sursă: alba24.ro


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button