Marxism cultural

Conferință la Brașov: „Noua revoluție culturală: ideologia corectitudinii politice”, cu Mihai Gheorghiu, președintele Coaliției pentru Familie

unnamed-1

Ce știți despre neomarxism și corectitudine politică? Că are legătură cu politica? Cu Ceaușescu?

Un lucru este sigur: neomarxismul și mai ales corectitudinea politică ne afectează pe noi toți: ziariști, profesori, oameni politici, scriitori etc, oricine este o persoană publică, pentru că cea din urmă ne cenzurează libertatea de exprimare.

Pentru a afla mai multe despre acest subiect deosebit de actual, APOR (Asociația Părinți pentru Ora de Religie) Brașov  vă invită Marți 13 decembrie, ora 18:00, în corpul S al facultății de Silvicultură din Brașov (de lângă Maternitate),  unde va avea loc conferința cu tema Noua revoluție culturală: ideologia corectitudinii politice susținută de scriitorul Mihai Gheorghiu, autor, printre altele, al lucrărilor „România dincolo de trecut. Eseu despre experiența servituții” și „Reversul istoriei. Eseu despre opera lui Mircea Eliade”.

Dl. Gheorghiu este și Președinte al comitetului de inițiativa cetățeneasca a Coaliției pentru familie, prin care s-au strâns cele 3.000.000 de semnături pentru modificarea art. 48 din Constituție în vederea definirii familiei ca fiind formată din bărbat și femeie.

Tema conferinței este inedită pentru publicul brașovean pentru că tratează un subiect deosebit de important, cel al ideologiei și corectitudinii politice, care afectează în special libertatea de exprimare în spațiul public. Cu toate acestea, dezbaterea publică pe acest subiect nu există deocamdată. Prin această conferință, organizatorii doresc să încurajeze dezbaterile privind această temă, prin care publicul românesc să poată înțelege mai bine natura transformărilor din societate.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Subiectele de discuție ale conferinței vor atinge printre altele și următoarele puncte:
Ce anume este corectitudinea politică? Are legătură cu politica?
Care este legătura dintre corectitudinea politică și neomarxism?
Cum afectează corectitudinea politică libertatea de exprimare?
Cum afectează ideologia neomarxistă identitatea românească?
Care este legătura dintre declinul autorității, al familiei și drepturile minorităților?
Care este esența marxismului cultural?

Invităm publicul brașovean la un dialog liber al ideilor pe această temă, alături de scriitorul Mihai Gheorghiu, marți 13.12.2016, ora 18:00, în sala S a Facultății de Silvicultură din Brașov (la Maternitate).

Intrarea este liberă.

DAȚI SHARE LA EVENIMENT: https://www.facebook.com/events/815588148583859/

VIDEO. Vizionează aici conferința lui Mihai Gheorghiu de la Galați:

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button