libertate de conștiință

Companie de fitness și-a concediat fulgerător un manager de top care a spus că parada homosexualilor este un păcat

Miercuri, 6 iunie 2018, Russell Berger, director de comunicare și dezvoltare al companiei americane de fitness și viață sănătoasă Cross Fit, a lăudat pe Twitter decizia unei locații afiliate care a decis să nu se alăture activităților prilejuite de Celebrarea Homosexualilor (Gay Pride) din Indianapolis, SUA:

Personal, cred că celebrarea „pride” [a paradei homosexuale] este un păcat și vreau să-i încurajez personal pe proprietarii #CrossFitInfiltrate pentru că își apără convingerile și refuză să celebreze păcatul găzduind o sesiune de antrenament cu ocazia @indypride”.

El a mai adăugat:

Intoleranța ideologiei LGBTQ față de viziunile alternative este uluitoare.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Temându-se să nu-și piardă clienții, compania a postat imediat pe Twitter mesajul:

Sunt mândru la nebunie de comunitatea gay de la CrossFit.

Russell Berger a șters destul de repede postările, dar, a doua zi, Greg Glassman, CEO la CrossFit, a anunțat concedierea lui și a declarat, într-un interviu acordat BuzzFeed, că Berger

…are nevoie de o doză mare de tăcut naibii din gură și să stea ascuns pentru o vreme.

De altfel, unul din mesajele șterse de Russel Berger de pe contul său de Twitter se referea exact la situațiile în care celor care exprimă un punct de vedere contrar ideologiei LGBT li se vâră pumnul în gură (pare doar un pumn virtual, dar cu consecințe cât se poate de reale, după cum se vede și din cazul lui):

Tacticile unora din mișcarea LGBTQ când se confruntă cu dezacordul reprezintă o amenințarea la existența libertății de expresie. Intoleranța la dezacord, manifestată prin hoarde intimidante care promit „consecințe” pe Twitter ar trebui să-i preocupe pe toți, indiferent de convingerile lor politice.

The Guardian informează că locația afiliată CrossFit care anulase activitatea de celebrare a Mândriei Homosexualilor (Gay Pride) a fost închisă la mai puțin de 24 de ore după ce și-a anulat respectivul eveniment.

Să fi fost, oare, motivați și de teama de a nu se trezi cu telefoane de amenințare și alte acțiuni de intimidare, la fel cum au pățit mulți alții, inclusiv cofetarul din Colorado care refuzase să facă un tort „de nuntă” pentru doi homosexuali?

Curtea Supremă SUA îi dă dreptate cofetarului care a refuzat să creeze un tort pentru „nunta” unui cuplu homosexual

12 FAPTE despre protestul de la MȚR și ACT UP, pe a cărei poveste se bazează filmul „120 BPM”

Plebiscit în Australia: Susținătorii „căsătoriei” homosexuale vandalizează o biserică și cer răstignirea oponenților lor

O florăreasă din Washington, o casă de vacanță din New Jersey și o locație de nuntă din Iowa, SUA, amendați la greu și abuzați verbal pentru că nu au vrut să participa la „căsătorii” homosexuale

Medic american concediat pentru că a susținut că practicile homosexuale prezintă riscuri pentru sănătate


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button