opinii

CNCD, acest minister responsabil cu ideologia, trebuie desființat

de Emanuel Conțac, Facebook

Ideea că cineva se simte “ofensat” nu e nu motiv suficient pentru a aduce pe cineva în fața unor comisii de anchetă. Și eu mă simt ofensat de incompetența guvernanților, de comentariile troll-ilor de pe FB, de caricaturile din Charlie Hebdo, dar nu se face urticarie din ofensă. Ofensarea ne dă posibilitatea să ne exersăm nițeluș sensibilitățile. Nu trebuie transformată în argument juridic.

Întrebarea fundamentală este: în ce fel a tăiat dl. Bănescu oxigenul, apa, curentul, salariile, pensia etc. persoanelor la care a făcut referire și care acum se simt “discriminate”.

Apărarea înlăturată de la dosar, acuzații incredibile și absurde, tonuri ridicate, insinuări ofensatorii, deformări intenționate ale realității, și BOR acuzată de orice, de la robia romilor la numărul mare de sarcini în rândul adolescentelor de etnie romă – acesta este tabloul audierii la CNCD a purtătorului de cuvânt al Patriarhiei Române, dl Vasile Bănescu.

Sursa citatului aici

Citește mai multe opinii de Emanuel Conțac

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button