transexualitate

Clinici pentru copii transexuali

garçon-habillé-en-fille-MPI-300x200

de Pierre-Alain Depauw

Le Nouvel Observateur a publicat un articol despre copiii transexuali. Fenomenul a apărut în SUA. Lobby-ul binecunoscut lucrează de zor la banalizarea transexualității de la vârste fragede. Iar la Chicago, un spital pentru copii și-a deschis o clinică specializată în primirea de băieți care vor să devină fetițe și de fetițe care vor să devină băieți. S-au specializat medici în acest scop. Într-o Americă în care orice idee trăznită se transformă în afacere, banii nu au miros!

Sunt prescrise în pricipal tratamente hormonale, pentru a modifica dezvoltarea naturală a corpului. În revista franceză citată, dr. Robert Garofalo, care a deschis clinica din Chicago, pretinde că nu există riscuri. Poate a uitat de dr. John Money și de cazul David Reimer, primul băiat care a servit de cobai pentru astfel de experimente hormonale ce l-au dus la sinucidere.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Părinții merg prea departe în a le încredința copiii acestor medicii care prestează operații chirurgicale de „realocare” sexuală. E halucinant.

În școlile din California, apar „toalete de gen”. Fiecare copil poate alege „cu ce gen se identifică” și să utilizeze toaleta corespunzătoare… Cât va mai trece până să ne dăm seama de catastrofa spre care ne îndreptăm?

Dar presa centrală e prea preocupată să pună la zid organizația catolică franceză Civitas, care a cerut să nu fie difuzat pe canalul de televiziune Arte filmul Tomboy, care banalizează teoria genului.

Părinți, deschideți ochii!

Sursa: Medias Presse Info

 

 

Te+ar mai putea interesa:

Propaganda în favoarea teoriei genului ia amploare!

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button