transexualitate

La 15 ani și-a tăiat sânii, la 18 a regretat și a convins Colegiul Medicilor să interzică aceste operații pentru minori

de Redacția Stiripentruviata.ro

„Nu voi putea niciodată să îmi alăptez copiii”, le-a spus Chloe Cole membrilor Colegiului Medicilor din Florida.

Tânăra i-a convins că un adolescent nu poate avea discernământ pentru a cere operație de schimbare de sex și că urmează un val de cereri de revenire la sexul biologic din partea tinerilor care s-au lăsat atrași de cântecul de sirenă al ideologiei gender.

Chloe Cole avea 11 ani când a auzit prima dată, pe rețelele de socializare, de teoria gender: că genul psihologic poate fi diferit de sexul biologic și că nepotrivire ar necesita schimbarea sexului biologic pentru a asigura fericirea celui care nu se simte bine în propriul corp.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

La 13 ani a început tratamentul hormonal pentru a deveni băiat și la 15 ani și-a extirpat sânii.

Avea 16 ani când și-a dat seama că așa-numitele „servicii medicale pentru transsexuali” nu îi rezolvau problemele. Atunci a început procesul de revenire la genul său firesc, feminin, în conformitate cu sexul biologic.

Când a început să ridice problema în mediile de socializare online, activiștii trans au atacat-o. îi spuneau că știa ce face când a început procesul de schimbare a sexului. La început, nu le-a răspuns, dar apoi s-a răzgândit.

Acum este o tânără frumoasă de 18 ani, cu un zâmbet molipsitor, și a pornit în război împotriva industriei transsexualității.

„Nu cred că copiii sunt capabili să consimtă în mod pe deplin informat și responsabil la așa ceva”, spune ea. „Vreau ca schimbarea de sex să fie interzisă pentru minori.” Ea călătorește prin Statele Unite și duce o adevărată campanie în acest sens.

„Mi-am pus mintea și apoi și trupul la dispoziția unei mișcări anti-științifice, care reduce feminitatea la păr lung, păpuși Barbie, rochii și o percepție falsă”, scrie ea pe Twitter.

Ea explică faptul că problemele ei s-au mărit pe măsură ce avansa pe drumul schimbării de sex: probleme psihiatrice – inclusiv idei de sinucidere.

Părinții ei au fost îngroziți, dar profesioniștii din domeniul medical le-au spus că tranziția era absolut necesară.

„Medicii cunoșteau înrăutățirea stării mele psihologice atunci înainte să mă opereze”, spune ea. „Nu le-a păsat. Pur și simplu au tăiat sânii unei fete de 15 ani a cărei minte se chinuia cumplit și au băgat banii în buzunar.”

Tânăra a rămas cu probleme medicale după tratamentul hormonal: dureri articulare din cauza densității osoase reduse în urma schimbărilor hormonale induse artificial, infecții repetate ale tractului urinar și altele.

Ea a anunțat clinicile care au operat-o și i-au prescris hormonii că le dă în judecată pentru că au mințit-o prin omisiune.

Așa a ajuns în runtea uneia dintre multele mișcări conduse de femei împotriva ravagiilor făcute de revoluția sexuală, ravagii care, din păcate, afectează mai ales femeile și copiii.

La 28 octombrie, Chloe și-a spus povestea în fața Consiliului de Medicină din Florida, unde s-adus însoțită de mulți alți tineri care au urmat calea ei și apoi s-au răzgândit, pentru că și-au dat seama că își creează probleme mai mari.

„Port bandaje peste piept și astăzi, la peste doi ani după operație, pentru că sfârcurile mele curg și îmi pătează hainele”, a spus ea în comisie cu voce fermă. „Nu am sâni. Vreau să fiu mamă într-o zi, dar nu voi putea niciodată să îmi alăptez viitorii copii. Sânii mei erau frumoși, iar acum au fost incinerați degeaba.”

Consiliul de Medicină și Consiliul de Medicină Osteopată din Florida au votat pentru interzicerea blocantelor de pubertate și a operațiilor de schimbare de sex la copii.

„Urmează un val de cereri de întoarcere la sexul biologic. Acesta este doar începutul”, spune Chloe Cole.

Mii de alte adolescente au avut experiențe similare, iar multe dintre ele îi cer ajutorul. Când activiștii trans au atacat-o pe Twitter, ea le-a răspuns: „Mă întreb cum te simți când vezi că întreaga ta mișcare se prăbușește sub ochii tăi”.


Crescută de lesbiene, cere ca legea să nu mai permită aceste situații: Copilul are nevoie și de mamă, și de tată

A demonstrat că Pornhub exploatează femeile. Publicitarii și companiile de carduri bancare au rupt legăturile cu site-ul


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button