familie

Cei mai frumoși votanți: „O fotografie care arată esența referendumului. Haideți la vot dacă vă pasă!”

Un tânăr din Iași a postat pe profilul personal de Facebook fotografia unor miri care au venit de la cununie la vot, însoțită de următorul comentariu:

Despre asta este vorba!
Mesajul fotografiei este esențial și profund.
Prea mult s-au speriat oamenii de toate suspiciunile tendențios inventate prin mass-media, dar iată, de fapt, despre ce este vorba la Referendum.

Dacă vă pasă de ceea ce vedeți în fotografie, gândiți-vă bine la decizia pe care o luați. Zilele acestea două vor trece și, o dată cu ele, posibilitatea de a defini clar în Constituție ce înseamnă CĂSĂTORIA.

Vor fi și alte chestiuni importante pentru care vom fi chemați să votăm, iar unii, la fel, ne vor induce scenarii absurde și ilogice pentru ca să stăm acasă, adică să fim fără personalitate, fără opțiune și fără maturitatea de a discerne și de a decide noi, iar nu alții în locul nostru.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Haideți la vot dacă vă pasă!

P.S.: Nu știu cine este autorul fotografiei, dar îl felicit pentru că ne-a arătat esența Referendumului.

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button