familie

Gala caritabilă „Împreună pentru viaţă”

Centrul de consiliere „Sfânta Alexandra Împărăteasa” a organizat joi la București evenimentul caritabil „Împreună pentru viață”. La cina festivă au participat donatori, susținători și voluntari ai centrului.

„Ne-am dorit această întâlnire pentru a fi împreună și pentru a le face o bucurie oamenilor care sprijină mesajul pro-viață sau le oferă ajutor concret mamelor în dificultate”, a declarat Alexandra Nadane, director executiv al centrului și organizatoarea evenimentului. Participanții au ascultat un concert de colinde susținut de Corul Euterpe, condus de Georgeta Aldea, au participat la o tombolă de Crăciun și au asistat la discursuri pro-viață.

„Vreau să le transmit tinerelor să-și asume sentimentul de dragoste până la capăt. Nu există iubire fără asumare. Iar când accepți și-ți asumi totul, ajutorul vine”, a spus Manuela Hărăbor.

„Dreptul la viață este inalienabil, este mai presus de ceea ce putem discerne noi ca oameni, pentru că ne este dat. Este un dar divin și un mare mister”, a declarat și deputatul Daniel Gheorghe.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

 

Sursă: ziarullumina.ro


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button