familievalorile familiei

Ce tort i-a făcut Camelia Smicală lui Mihai de ziua lui

de Redacția Stiripentruviata.ro

Medicul român Camelia Smicală a pregătit un tort cu cremă de ciocolată pentru fiul ei, Mihai, care împlinește miercuri 15 ani. Tortul este decorat cu reprezentarea tridimensională a unui coronavirus.

„Mihai a cerut să îi fac tort corona”, a declarat dr. Camelia Smicală pentru Stiripentruviata.ro. „În fiecare an, copiii îmi dădeau o temă de tort, iar eu o realizam. A trebuit să fac tort Barbie, tort copac, tort OZN, tort pisică etc.”

Mama a mers miercuri în vizită la centrul din Kuopio unde este Mihai este ținut împotriva voinței sale de către sistemul de protecția copilului din Finlanda.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Românca suspectează că fiul ei a fost infectat cu noul coronavirus, dar spune că îngrijitorii de la centru au refuzat să-i facă un test pentru a vedea dacă a dezvoltat anticorpi de protecție împotriva Covid-19.

Mihai are o atitudine relaxată în această privință și de aceea i-a cerut mamei să-i facă un tort tematic cu un „corona” glumeț, din zahăr.

Pagina de Facebook Solidaritate pentru dr. Camelia Smicală și copiii ei transmite un mesaj de ziua băiatului:

„Înțelepțit înainte de vreme, învățat de mic să supraviețuiască și să facă față unor situații greu de imaginat, Mihai și-a păstrat umorul, echilibrul, nevoia de cunoaștere, și mai ales IUBIREA.

La mulți ani, Mihai, cu IUBIRE!

Semnat: 🇷🇴

Mihai și Maria Smicală, copiii minori ai medicului român Camelia Smicală, din Finlanda, sunt ținuți împotriva voinței lor în centre de copii separate, situate la mare distanță unul de altul și totodată departe de casa în care locuiau împreună cu mama lor.

Citește și Mihai Smicală împlinește 15 ani. Nașterea lui și supraviețuirea mamei, o minune a Sfântului Ioan Botezătorul


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button