Marxism cultural

Ce cred românii despre un proiect de lege pentru căminele de bătrâni din California: 1.000 euro amendă dacă te adresezi vârstnicilor „transgender” cu pronumele corespunzător sexului lor biologic

CBS News informează că în statul american California se discută o lege care le poate aduce angajaților de la căminele de bătrâni amendă de până la 1.000 de euro și chiar închisoare până la un an dacă aceștia refuză să se conformeze dorinței exprese a benefciarilor de a NU li se vorbi folosindu-se pronumele aferent sexului lor biologic.

Despre ce este vorba? Se pare că unii din beneficiarii vârstnicii ar putea decide că aparțin altui gen decât cel aferent sexului lor biologic înnăscut. Iar dacă își exprimă dorința expresă de a fi tratați în consecință, angajații sunt obligați să o facă.

Proiectul mai include și prevederea ca beneficiarii aflați în această situație să fie mutați în camere corespunzătoare sexului imaginat de ei și să aibă acces la toaletă tot în conformitate cu sexul subiectiv imaginat de ei, nu cu cel biologic.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Anunțarea știrii pe site-ul Hotnews.ro a atras câteva comentarii de la cititori:

astia (Marți, 29 august 2017, 18:18)
Mistrelutz [utilizator]

nu-s normali..
adica..orice pedofil/nebun/betiv se poate prezenta ca o ”ea”de fapt..ca asa se simte ..si na..are tot dreptul sa foloseasca toaleta fetitelor..ca e femeie..
Prostiile astea nu fac decat sa aduca mai multe probleme,mai multa agitatie..mai multe violente.

Neo-marxismul distruge America (Marți, 29 august 2017, 18:42)
Sparafucile [utilizator]

Iar apoi si lumea . Toate aceste idei neghioabe sunt de extractie neomarxista , care vrea abolirea particularului ( sex , de pilda ) prin INDISTINCTIE . Ideea ca genul nu este un dat biologic ireversibil ci un construct social si ca cine vrea si-l poate schimba oricind dupa pofta inimii este de o toxicitate nemaiintilnita . Deci un individ care vrea sa fie considerat femeie , chiar daca biologic produce spermatozoizi si nu ovule , poate intra intr-o toaleta de femei linistit caci nimeni n-are voie sa protesteze . Trump , fa dom’ne ceva ca astia ne nenorocesc !

Citește și În SUA a început un război civil: Ce este Războiul Toaletelor

Citește și „Nu poți sacrifica adevărul doar pentru că unii suferă din cauza lui. Nu așa se conduce o societate”: Ben Shapiro, public speaker cu minte brici, despre pretenția persoanelor tansgender de a fi recunoscute ca minoritate cu drepturi speciale

Citește și Puțină istorie. Cine a inventat prima dată școlile și dormitoarele unisex în taberele și internatele pentru elevi


Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură și violență. Dar, după cum confirmă și CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă și libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără și avortul sau atracția pentru persoane de același sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de amenințarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

DONEAZĂ !

Asociația ProValori Media
RO18RZBR0000060016473191- RON
RO85RZBR0000060016473246 – EUR

Dragă cititorule,
Foarte multă lume se bate pentru atenția ta, dar noi nu putem face asta.
Așadar, îți lăsăm deplina libertate de a alege să ne urmărești sau nu.
Ne străduim să adunăm la un loc, fără conformism, teamă sau prejudecăți,
informațiile relevante pentru tine, familia ta și alegerile tale.
Pentru a ți le proteja și păstra, trebuie să fii în primul rând informat.
Dacă ți se pare că informările și analizele pe care le selectăm sunt utile pentru viața ta
și se pot dovedi necesare în dezbaterea publică din România,
te invităm să faci cunoscut site-ul nostru și altora
și să susții financiar, după posibilități,
continuarea și profesionalizarea demersului nostru.
Cu recunoștință,
Redacția Stiripentruviata.ro
Știri pentru viață, pentru femeie, pentru familie

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button