homosexualitate

„Căsătoria” între două femei e urmată de „căsătoria” între trei femei, care e urmată de „căsătoria” între patru femei, care …

tre-300x164

de Mara Anton

Ceea ce este firesc să se întâmple în statele care legalizează „căsătoria” homosexuală are loc mai repede decât s-ar crede: „căsătorii” între trei persoane. Și vor urma, desigur între patru și tot așa. Sultanii aveau sute de „soții”…

Conform Blitz Quotidiano, primul caz de „căsătorie” civilă între trei femei din Brazilia a fost deja înregistrat la Rio de Janeiro: o directoare de firmă, de 32 de ani, o dentistă, tot de 32 de ani, și o directoare administrativă, de 34 de ani.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Cum era de așteptat, notarul care a oficial „căsătoria” a declarat că baza juridică a acesteia este cea stabilită prin decizia Tribunalului Federal, din 2011, prin care sunt legalizate „căsătoriile” între persoane de același sex. În 2012, în Sao Paolo a fost oficiată „căsătoria” civilă a unui bărbat și două femei.

Criza masculinității și a feminității a condus la criza familiei, iar „căsătoriile” homosexuale, nu o rezolvă, ci o adâncesc: „căsătoriile” homosexuale sunt urmate în mod firesc de „căsătorii” poligame și poliamorice, care răspund și mai nefiresc nevoilor fundamentale ale bărbatului și femeii.

O altă consecință a denormativizării prin lege a căsătoriei naturale este și de obținerea de copii prin FIV, cu prețul morții a aproape 99% dintre copiii concepuți. FIV este calea cea mai folosită prin care „familiile” homosexuale obțin copiii. Din punct de vedere al ființelor umane care sunt concepute prin FIV, rata de supraviețuire este de circa 1,8%, restul de 98,2% murind în diferite forme, inclusiv prin avort selectiv, în diferite stadii ale vieții înainte de implantare sau naștere.

 

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole relaționate

Back to top button