bioeticăeutanasie

BREAKING. VIDEO. Părinții lui Alfie Evans cer măcar permisiunea de a-l duce acasă

UPDATE: Alfie s-a stins din această viață la cinci zile după retragerea aparatelor. Părinții nu au fost lăsați nici măcar să-l ia acasă sau să-l interneze într-un centru de îngrijiri paliative.

ȘTIREA ORIGINALĂ. Tom Evans, tatăl lui Alfie, a declarat de curând că renunță la procesul prin care cere permisiunea de a duce copilul la tratament paliativ în Italia, dar se va întâlni cu medicii pentru a încerca să obțină măcar permisiunea de a-și duce copilul acasă.

Tom Evans crede că medicii s-au înșelat cu privire la diagnostic:

Azi ne întâlnim cu medicii de la Spitalul Alder Hey și le cerem să-i dea drumul acasă.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Alfie nu mai are nevoie de terapie intensivă. Alfie stă pe pat cu oxigen și restul depinde de el. Unii spun că e un miracol. Nu e vorba de un miracol, ci de un diagnostic greșit.

VIDEO

Citește și VIDEO cu Alfie. Și Papa a scris pe Twitter în sprijinul lui, dar poliția investighează mesajele sub aspectul infracțiunii de „comunicări rău intenționate”

Citește și BREAKING NEWS. Recursul părinților lui Alfie a fost respins pe motiv că „nu este în interesul superior al copilului”

Judecătorul care a decis retragerea îngrijirilor medicale pentru micuțul Alfie Evans este activist pro-homosexualitate


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button