libertate de conștiință

Bătrânii şi familiile nevoiaşe ajutate cu lemne de foc de preotul paroh

Preotului paroh Vasile Viorel Florea a desfăşurat mai multe acţiuni de ajutorare a nevoiaşilor din Chişcăreni şi Sat Nou

La fiecare familie cu posibilități materiale reduse preotul a adus ajutoare ce constau în lemne şi brichete de foc.

„Proiectul misionar-filantropic «Lumina binelui» va continua în perioada următoare cu ajutorarea nevoiaşilor, căci prin aceste fapte ne adunăm lumină în suflete şi comoară în ceruri. Mulţumim Bunului Dumnezeu pentru ajutorul acordat în a înfăptui acest proiect ce este asemenea unei lumini infinite, căci Dumnezeu a lăsat nevoiaşii pe pământ ca mereu să îi ajutăm, şi prin ajutorul nostru vremelnic să ne câştigăm mult dorita Împărăţie veşnică a raiului”, a declarat pr. Vasile Viorel Florea.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button