adolescenţitrafic de persoane

ACTUALIZARE. A fost găsită. Răpită miercuri seara din Pitești

de Redacția Stiripentruviata.ro

ACTUALIZARE. Fata a fost găsită în județul Vâlcea, informează Libertatea vineri. În acest caz fost deschis un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de lipsire de libertate, cercetările fiind continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, cu avizul procurorului criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş.

O minoră de 17 ani, care a fost văzută ultima dată în timp ce era urcată cu forţa într-un autoturism, a fost dată în urmărire naţională, a anunţat, joi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, potrivit Agerpres.

„În seara zilei de 6 mai, în jurul orei 19,00, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Piteşti au fost sesizaţi de tatăl minorei despre faptul că fiica sa, în timp ce se afla pe o stradă din Piteşti, a fost abordată de trei bărbaţi, care ar fi urcat-o, cu forţa, într-un autoturism, care ulterior ar fi plecat într-o direcţie necunoscută”, se precizează într-un comunicat al IPJ Argeş.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Fata are 165-170 de centimetri înălţime, constituţie atletică, ochi căprui şi păr negru, despletit. La momentul dispariţiei, era îmbrăcată cu o fustă neagră şi un tricou de culoare deschisă.

Persoanele care pot oferi informaţii sunt rugate să sune imediat la numărul unic de urgenţă 112 sau să anunţe cea mai apropiată secție de poliţie.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

One Comment

  1. Pana nu pune cineva la zid macar unul dintre acesti ticalosi… asa se va intampla chiar si mai des in viitorul nu foarte indepartat . Acum avem venita „acasa ” si „diaspora ” deci… munca multa !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button