adolescenţitrafic de persoane

ATENȚIE, părinți! Cum a șantajat-o un traficant pe o adolescentă de 14 ani, ca să o oblige să se prostitueze

de Redacția Stiripentruviata.ro

Un bărbat din Pitești a fost arestat după ce a obligat o elevă de clasa a opta să se prostitueze timp de trei luni, informează Adevarul.ro.

Acesta a strâns informații despre fată din cercul ei de cunoștințe și astfel a aflat că fata nu voia ca părinții ei să afle că fumează și că nu mai este virgină.

El a șantajat-o pe fată, amenințând-o că le va spune totul despre ea părinților ei dacă nu se culcă cu o cunoștință de-a lui. După ce fata, din teamă și rușine, a acceptat, el a continuat să-i ceară să întrețină relații sexuale cu diverși bărbați într-un apartament pe care îl închiriase în acest scop. Plănuia chiar să o scoată din țară pentru a continua să o exploateze în străinătate.

Polițiștii de la Brigada de Combatere a Criminalității Organizate Pitești au aflat și l-au arestat pe bărbat, care este acuzat de trafic de minori într-un dosar instrumentat de DIICOT – Pitești.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

O comunicare mai bună a părinților cu copilul adolescent și o cunoaștere mai bună a anturajului în care acesta își petrece timpul ar putea conduce la evitarea unor astfel de traume pentru tinerele fete. Există organizații care le pot oferi sfaturi părinților pentru a aborda comunicarea cu copilul lor adolescent.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button