opinii

Ar trebui trei referendumuri într-unul, despre: căsătorie, primirea de migranți ilegali (impuși) și prezența creștinismului în spațiul public

de Cristina Popescu, Facebook

Am sentimentul că nu un singur referendum, ci trei ar trebui organizate anul acesta: unul cu căsătoria, unul cu acceptabilitatea primirii de migranți ilegali (impuși) și unul legat de prezența creștinismului în spațiul public.

Cred că ar fi un moment al adevărului și al separării apelor binevenit; ne-am lămuri suficient cine și ce susține, cum e cu dreapta și cu stânga printre partidele românești și cum se suprapune fiecare din acestea peste voința electoratului.

Unii am realiza că am mers cu calul greșit, alții ar accepta că știa mai bine calul decât ei.

Dar măcar am ieși din ignoranță și nu ne-am mai minți că știm cum stăm.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

PS și probabil și multe partide politice și-ar reconsidera opțiunile lor din prezent pe temele cu pricina.

Citește mai multe articole de Cristina Popescu


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button