adolescenţi

Angajata unei linii aeriene a salvat două adolescente pe punctul de a fi traficate

Într-o zi de vară din anul 2017, la Aeroportul Internațional din Sacramento, California, s-au prezentat două adolescente neînsoțite și fără acte de identificare. Aveau rezervare pentru New York la Clasa Întâi, deci niște bilete foarte scumpe, plătite online de o persoană care avea cu totul alt nume decât numele lor de familie.

Angajata American Airlines Denice Miracle (nume predestinat) fusese pregătită bine pentru postul pe care îl ocupa. Ea a luat în considerare toate detaliile legate de călătoria fetelor (biletele nu erau cu retur!) și a anunțat superiorii și poliția.

Fetele au fost nevoite să recunoască faptul că un om pe care l-au cunoscut pe o rețea de socializare și căruia nu-i știau decât numele mic le cumpărase biletele și le oferise 2000 de dolari pentru a veni la New York, ca să joace într-un videoclip muzical.

Angajații aeroportului și polițiștii au avut neplăcuta sarcină de a le explica fetelor că biletele lor nu erau plătite cu retur. Cel mai probabil, ar fi urmat să fie făcute ostatice și traficate.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Poliția nu a putut lua urma celui care le achitase biletele. În câteva minute de la primul contact al investigatorilor cu presupusul traficant, acesta și-a șters toate conturile online.

Părinții fetelor au fost foarte uimiți să afle că ele nu dorm la o prietenă în week-end, ci au vrut să zboare la celălalt capăt al țării la chemarea unui necunoscut.

Sursa: AOL.com

Citește și Despre mamele adolescente și educația sexuală în școală, pentru a nu o transforma într-un vehicul pentru educație homo-sexuală, trans-sexuală sau de ideologie sexuală


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button