criza de sarcinăsarcină

Alexandra Nadane: „Nădejdea Învierii a ajutat mișcarea pro-viață din SUA să deschidă mii de centre și să dezvolte permanent sprijinul pentru femeile în criză de sarcină”

Alexandra Nadane participă zilele acestea la „Deep in the Heart”, cea de a 48-a Conferință Heartbeat International de la Dallas, în statul american Texas. De la acest eveniment a postat pe Facebook, în ultima zi a evenimentului, următoarea reflecție:

„În SUA se termină Joia Mare, în România se pregătește să răsară soarele din Vinerea Mare, ziua în care creștinii ortodocși îl urmează cu inima pe Hristos cel răstignit pe Cruce.

Acum la conferință e proiecția unui film teribil despre istoria avortului în SUA și istoria mișcării pro-viață. Nu sunt o persoană care se emoționează repede la filme, dar începutul lucrurilor e incredibil: manipularea activiștilor pro-avort, afectarea vieților a zeci de milioane de femei, pierderea vieților a zeci de milioane de copii și o mână de oameni pro-viață care se decid să se unească pentru a salva vieți. Fără experiență, fără resurse, dar cu gândul că nu pot rămâne indiferenți la toată suferința provocată de avorturi.

Am citit despre istoria avortului și a mișcării pro-viață din SUA, dar e cu totul altceva când vezi cum s-au întâmplat lucrurile.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

În urmă cu două mii de ani lumea s-a împărțit în cei care au recunoscut Viața și cei care n-au avut ochi să o vadă sau au urât-o. Lucrurile sunt la fel și astăzi, dar Învierea e nădejdea noastră până la sfârșitul lumii. Iar Învierea continuă să schimbe inimi, să salveze vieți și să aducă speranță în sufletele celor care și-au zăvorât adânc durerea, deznădejdea și singurătatea provocate de trauma avortului. Această nădejde a ajutat mișcarea pro-viață din SUA să înființeze zeci de mii de organizații, să deschidă mii de centre și să dezvolte permanent sprijinul pentru femeile în criză de sarcină.”

http://familynews.ro/dallas-texas-alexandra-nadane-receives-heartbeat-internationals-heart-of-future-award-for-promoting-help-in-pregnancy-crisis-in-romania-and-eu/


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button