avortcriza de sarcină

Avortul afectează și bărbații! Am plătit ca să fie avortat copilul meu, dar m-a costat mai mult decât pot spune / Mărturii despre criza de sarcină #115

de Redacția Stiripentruviata.ro

Spencer și-a trimis la Cantstaysilent.com („Nu pot să tac”) scurta, dar importanta mărturie despre  experiența proprie în ceea ce privește avortul făcut de partenera lui.

„Am plătit ca să fie avortat copilul meu și trăiesc cu lucrul ăsta pe suflet de aroape 40 de ani. Nu trece nicio zi în care să nu mă gândesc la copilul meu! Acel act egoist m-a costat mai mult decât pot spune. Avortul afectează și bărbații!”

Mai mulți bărbați au trimis mărturii la Cantstaysilent.com. Din mărturiile lor rezultă că și ei trec prin suferință post-avort, indiferent dacă inițial au fost sau nu de acord cu avortul făcut de partenera lor de viață.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Sursa: Live Action

Citește mai multe mărturii despre criza de sarcină

Vă rugăm să ne sprijiniți trimițând mărturii sau îndemnând persoane cunoscute care au trecut prin criza de sarcină să trimită mărturii la 101marturii@gmail.com

Garantăm că datele personale sau de contact ale celor care trimit mărturiile nu vor fi făcute publice decât dacă ei solicită aceasta.

Vă rugăm să oferiți doar mărturii adevărate, deoarece spunerea adevărului și numai a adevărului este centrală în abordarea crizei de sarcină.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button