criza de sarcină

Sinéad O’Connor și o criză de sarcină

de Redacția Stiripentruviata.ro

În volumul său de memorii publicat în 2021, Sinéad O’Connor scrie cum a presat-o Nigel Grainge, directorul unei case de discuri, să-și avorteze primul copil. Directorul a mers atât de departe cu presiunile pentru avort, încât s-a dus la medicul ei și i-a cerut să o convingă să avorteze. Doctorul a făcut ce i-a zis directorul.

„Casa de discuri a cheltuit 100.000 de lire sterline pentru înregistrarea albumului tău. Le ești datoare să nu ai acest copil”, i-a spus medicul.

Mai mult, scrie Sinéad O’Connor, „mi-a spus că, dacă zbor cu avionul în timp ce sunt însărcinată, copilul meu va avea de suferit. Și oricum, dacă voiam să fiu muzician, nu trebuia să am copii, pentru că o femeie nu ar trebui să-și lase copilul pentru a pleca în turneu și, în același timp, un copil nu poate fi luat în turneu”.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

În pofida presiunilor imense, Sinéad O’Connor a refuzat avortul și l-a născut pe Jake, primul ei copil (foto).

Sinéad O’Connor a avut o viață tumultuoasă și complexă. Unul dintre punctele luminoase, care vor inspira alte femei, mai ales din zona artelor, este curajul alegerii vieții unui copil în fața presiunii unui manager.

Sursa: Live Action
Traducerea: Centrele ROUA


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button