Marşul pentru Viaţă

AlexandraNadane.ro: Cele mai bune pancarte de la Marșul pentru Viață 2018 de la Washington, DC (3)

Alexandra Nadane, Președinta Studenți pentru viață, singura organizație studențească pro-viață din România, a selectat pe blogul ei câteva din cele mai bune pancarte de la Marșul pentru viață de la Washington, DC, care a avut loc în 19 ianuarie 2018. Imaginile de la evenimentul american au fost publicate la https://aleteia.org/2018/01/19/14-wokest-signs-at-the-march-for-life-2018, fiind realizate de Pr. Matthew P. Schneider.

Asociația Studenți pentru viață organizează Marșul pentru viață de la București și oferă sprijin organizațiilor din țară care coordonează evenimentul la nivel local. Alexandra Nadane și-a exprimat speranța că și la Marșul pentru viață din România și Republica Moldova pancartele vor fi cel puțin la fel de inspirate. Oferim, la finalul acestui articol, și imagini cu câteva pancarte din cele folosite de demonstranții pro-viață anul trecut la București.

FOTO. Marșul pentru viață 2018 de la Washington, DC

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

 

FOTO. Marșul pentru viață 2017, București

Vezi și Cele mai bune pancarte de la Marșul pentru Viață 2018 de la Washington, DC (2)

Vezi și Cele mai bune pancarte de la Marșul pentru Viață 2018 de la Washington, DC (1)

Vezi și FOTO. Cele mai bune pancarte de la Marșul pentru viață 2018 de la Paris


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button