Marşul pentru Viaţă

VIDEO. Marșul La Manif pour Tous: Madrid și Europa alături de francezi

manif

În data de 2 februarie 2014, francezii vor ieși din nou în stradă pentru a apăra drepturile familiei și ale copiilor de a avea un tată și o mamă, drepturi amenințate atât în Franța, cât și la nivelul întregii Europe, de propagada LGBT ce încearcă să-și impună cu orice preț dogmele.

Organizația pro-viață HazteOir.org, împreună cu alte organizații pro-viață din întreaga Europă, este alături de francezi în apărarea acestor valori fundamentale, în marșul de la 2 februarie din Paris. Manifestații de susținere vor fi organizate simultan și în alte capitale europene: Bruxelles, Madrid, Roma etc.

Data aleasă este foarte aproape de un alt important vot în Parlamentul European. După înfrângerea din „Raportul Estrela” va avea loc o nouă încercare de impunere a ideologiei de gen. De data aceasta inițiativa se numește „Raportul Lunacek”, raport care încearcă să impună agenda LGBT pe ordinea de zi din întreaga Europă. Deși acest raport pretinde că își exprimă preocuparea asupra drepturilor omului pentru persoanele lesbiene, gay, transgender și intersex, de fapt subminează conceptul de drepturi ale omului în general.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Francezii care s-au ridicat, unindu-și forțele anul trecut, pentru a-și manifesta opoziția față de așa-zisa lege a «căsătoriei pentru toți», lege nedreaptă care privează în mod voit copilul de dreptul său elementar de a avea un tată și o mamă, deschizând calea comercializării corpului omenesc, nu au fost ascultați de guvernarea François Hollande. Aceste manifestații non-violente au fost reprimate în condiții nedemne, dezaprobate de altfel de Consiliul Europei în rezoluția sa 1947.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button